Ostali sportovi

Baranima 17 medalja

| 15:05:2017 | 21:54:41


Proteklog vikenda u Budvi je održan međunarodni Džiju Džica kup Budva Open 2017. Na budvanskom Openu nastupili su takmičari iz pet država sa 16 ekipa i 234 takmičara, a među njima bili su i predstavnici barskog Džiju džicu kluba Mornar.

Takmičari iz Bara imali su veoma zapažen nastup, a u ukupnom plasmanu ekipa Mornara zauzela je četvrto mjesto, osvojivši ukupno 17 medalaja, od toga 8 zlatnih, 6 srebrnih i 3 bronzane.

Barani su imali odličan nastup i pokazali da je pred njima sjajana budućnost da se  s pravom od ovih takmičara mogu očekivati vrhunski rezultati na velikim takmičenjima, a prvo veliko je u septembru i to u Baru, kada će se održati prvenstvo Balkana i prvenstvo Svijeta do 15 godina starosti.

Osvajači zlatnih medalja su : Andrija Golić 2.medalje, Ognjen Kuzmanović, Kristina Radosavović 2. medalje, Danica Đorović, Denis Resunbegović i Živko Tripković.

Srebrne medalje osvojili su : Tara Karišik 2. medalje, Isidora Nedović, Luka Lojić i Ognjen Kuzmanović.

Bronzane medalje osvojili su : Damjan Pešić, Aleksandar Perutović i Aldin Mujovi.

„Sjajan rezultat u Budvi koji su postigli takmičari Mornara samo je podstrek više da se još bolje i više trenira i rezultati sigurni neće izostati a prva sledeća provjera je u junu mjesecu kada se putuje za Banja Luku“, ističe trener Saša Boltić.